Workshop 'De kunst van het rouwen'

Op zaterdag 26 november 2022 organiseert Het Zeeuwse Verliesatelier de eendaagse workshop ‘De kunst van het rouwen’.
Een dynamische dag vol introspectie waarin we met aandacht stilstaan bij verliezen uit het verleden en thema’s als rouw, verdriet en gemis op kunstzinnige wijze benaderen.

De workshop is bedoeld voor mensen die op bewuste en ervaringsgerichte wijze willen stilstaan bij hun persoonlijke verliezen en rouwproces, en die in staat zijn hun emoties zelf te dragen*. Tijdens de workshop worden verschillende creatieve werkvormen en kunstzinnige oefeningen aangeboden die gericht zijn op het maken van contact met je gevoel en uitnodigen hier intuïtief uiting aan te geven in woord én beeld.

Deze volledig verzorgde dag wordt begeleid door Lindsay Leenpoel, gediplomeerd rouwbegeleider, verliesconsulent en kunstzinnig dynamisch coach. Lindsay heeft een eigen praktijk in rouw- en verliesbegeleiding waar ze mensen ondersteunt die ingrijpende verlieservaringen meemaken.

Datum: 26 november 2022
Tijd: 10.00 u – 17.00 u
Locatie: Hofstede ’s Gravenhoek te Wissenkerke
Kosten: € 125,- (Incl. koffie/thee, een uitgebreide lunch en gebruik van alle kunstzinnige materialen)

Aanmelden
Ben je enthousiast geworden en wil je graag deelnemen? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar info@hetzeeuwseverliesatelier.nl. Vermeld in ieder geval je naam en adresgegevens en met hoeveel personen je wilt deelnemen.
Meer weten? Bel 06-19583421.


*: Om te voorkomen dat mensen overspoeld raken door hun emoties wordt afgeraden deel te nemen aan de workshop wanneer je recent een ingrijpend verlies hebt meegemaakt waarvan de impact nog heel rauw en heftig is. Twijfel je? Bel dan even voor overleg zodat we samen kunnen inschatten of deelname voor jou op dit moment passend is.