Lotgenotenwandeling 'Rouwen aan zee'

Lotgenotenwandeling 'Rouwen aan zee'

Het Zeeuwse Verliesatelier organiseert met regelmaat op zondagmiddag ‘Rouwen aan zee’: een gezamenlijke strandwandeling voor mensen die onlangs of wat langer geleden een dierbare hebben verloren en bewust willen stilstaan bij hun verlies.
Lotgenotencontact kan hierin herkenning brengen en verzachtend werken. Onder begeleiding van rouw- en verliesbegeleider Lindsay Leenpoel lopen we samen op langs de kustlijn en wisselen ervaringen over rouw met elkaar uit.

Deelnemen aan de rouwwandeling
Er is nog geen nieuwe datum bekend voor de volgende rouwwandeling. Volg Het Zeeuwse Verliesatelier op LinkedIn, Facebook en/of Instagram (@hetzeeuwseverliesatelier) zodat je de aankondiging voor een nieuwe editite van 'Rouwen aan zee' niet mist!

Mocht je interesse hebben om deel te nemen en liever persoonlijk hierover geïnformeerd willen worden, stuur dan een berichtje met je contactgegevens naar info@hetzeeuwseverliesatelier.nl onder vermelding van 'Rouwen aan zee', dan krijg je bericht wanneer de datum van de volgende rouwwandeling bekend is.